A+ A A-

Veelgestelde vragen van leden

Algemeen

Mijn kind wil niet meer naar scouting. Wat nu?

U moet uw kind uitschrijven via dit formulier, want wij willen graag weten waarom.

 

Ik moet een gezondheidsformulier invullen, waar vind ik deze?

Vul dit gezondheidsformulier zo volledig mogelijk in. U dient deze uit te printen en in te leveren bij de leiding van uw kind.

 

Ik ben vergeten mijn kind op te geven voor een activiteit. Kan zij/hij nog mee doen?

Helaas, wij houden altijd rekening met het aantal kinderen die zich opgeven.

 

Ik wil graag een foto laten verwijderen van de website, hoe moet dat?

Stuur een mail naar webmaster@wdzutrecht.nl en wij verwijderen de foto zo snel mogelijk.

Kan ik als ouder een handje helpen?

Stuur een mail naar projecten@wdzutrecht.nl en meld je aan.

De hulp van ouders is onmisbaar in een vrijwilligersorganisatie. Vele handen maken namelijk licht werk. Het gaat hier om allerlei hulp zoals klussen, onderhoud en schoonmaak. Alle momenten wanneer hulp wordt gevraagd worden tijdig gecommuniceerd.

 

Klussen

Enkele keren per jaar slaan stafleden, bestuursleden en ouders de handen in een om diverse klussen aan te pakken. Op deze momenten wordt klein onderhoud verricht aan het fort en het terrein. Denk hierbij aan kleine schilderwerkzaamheden, kapotte materialen repareren, onderhoud aan natuur en nog vele andere klussen. Bent u als ouder handig of steekt u graag de handen uit de mouwen met ons dan zorgt u er mede voor dat het fort, het terrein en materialen veilig en goed onderhouden zijn. Dit alles om uw kinderen een onbezorgde, veilige tijd bij Scouting te laten beleven.

 

Schoonmaak

Een schoon fort zorgt voor een prettigere speelomgeving. Enkele keren per jaar wordt het fort grootschalig schoongemaakt. Dan nemen stafleden, bestuursleden en ouders de bezem en zwabber in de hand om het fort van boven te onder weer opgeruimd en fris te maken. Een opgeruimd fort is ook van belang voor een deel van de inkomsten in de vorm van verhuur. Wanneer er een grootschallige schoonmaak plaatsvindt wordt dit geruime tijd naar u gecommuniceerd.

 

end faq

Login or Registreer

LOG IN