A+ A A-

Verhuur Fort Blauwkapel

Fort BlauwkapelHet bomvrije wachthuis van Fort Blauwkapel is te huur voor feesten en partijen. Het wachthuis wordt niet verhuurd voor kampen van andere scoutinggroepen. Verhuur zorgt ervoor dat wij het scoutingspel voor onze leden tegen een acceptabele prijs aan kunnen bieden. Daarnaast betalen wij met de opbrengsten een deel van het onderhoud van ons fort en proberen wij hierdoor het zo goed mogelijk in oorspronkelijke staat te behouden.

 

Met drie zalen en een grote hal is Fort Blauwkapel groot genoeg voor feesten en partijen tot maximaal 150 personen. Wilt u een groot BBQ feest geven voor vrienden en familie, dan kan dat ook. Op zondagen kunt u 's middags gebruik maken van het buitenterrein. Drank, catering, versiering en aankleding regelt u zelf.

 

Zelfzorglocatie

U huurt een accommodatie waarbij u zelf voor de aankleding en de catering kunt en moet zorgen. De vrijwilligers van de scouting zorgen ervoor dat de accommodatie schoon is en dat u op de hoogte bent van de veiligheidseisen, de verwarming, de verlichting en de noodvoorzieningen.

 

Vaste leveranciers

Voor drank, tapinstallatie, glazen, sta-tafels e.d kunt u desgewenst terecht bij onze huisslijter Drankhandel W.J. Van Schaik B.V. De huisslijter heeft toegang tot het fort en kan uw bestelling voor het feest op het fort afleveren. Na afloop van het feest haalt hij alles weer op en rekent af wat u gebruikt heeft. Zie ook www.slijterijvanschaik.nl

 

Naast een vaste drankleverancier is er een vrijwilliger van scouting actief met een bedrijf dat voor u het licht, geluid en de DJ kan verzorgen. Deze leverancier heeft toegang tot het fort. Zie ook www.rentabunte.nl.

 

Scouting Willem de Zwijger neemt uitdrukkelijk geen aansprakelijkheid voor wat u met derde partijen afspreekt.

 

Vrijwillige fortbeheerders

Het verhuur wordt geregeld door vrijwilligers. Zij doen hun uiterste best om het verblijf van u op het fort zo aangenaam mogelijk te laten zijn. Maar het is en blijft een zelfzorglocatie, niet commercieel. Wie dit wel verwacht kan wellicht beter een andere locatie zoeken.

Verzoek forthuur

Login or Registreer

LOG IN