A+ A A-

Welkom in Bambilie

Hoi! Welkom bij de kabouters! Nee, wij wonen niet in paddenstoelen en dragen geen rode muts. Bij scouting zijn kabouters gewoon stoere meisjes tussen de 7 en de 11 jaar. Iedere zaterdagochtend komen we bij elkaar en maken we er een feestje van. We doen iedere week weer wat anders en samen doen we de leukste dingen.

 

We doen verschillende buitenspelletjes en lekker sportief door eens een potje te voetballen of een potje trefbal. Daarnaast leren we zelf koken en maken we groentesoep, pizza, koekjes, muffins of bakken we broodjes en marshmallows boven het kampvuur. Verder knutselen we ook wel eens of trekken we er gewoon lekker op uit. Eigenlijk doen we te veel leuke dingen om op te noemen. Verder zijn er aantal leuke groepsactiviteiten per jaar zoals de JOTI, de zwemwedstrijden en de BP-dag.

 

Verder hebben we twee keer per jaar een binnenweekend en slapen we een nachtje op het fort. Dan doen we ook andere leuke dingen zoals schaatsen, klimmen, zwemmen, paardrijden of gaan we een middagje naar een grote speeltuin. Daarnaast gaan elke zomer een weekje op zomerkamp. Ieder kamp staat een thema centraal, zoals bijvoorbeeld China, Sprookjes, Piraten en het Wilde Westen.

Kabouters info

Meisjes van 7 t/m 11 jaar

Iedere zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur

kabouters@wdzutrecht.nl

 

De contactpersoon voor de Kabouters is Nonne. De andere leiding zijn Anne, Casper, Lisa en Astrid.

Schrijf je hier in via ons formulier...

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Komen kijken?

Vaak vinden kinderen het leuk om een keer een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar de opkomst. Dit is ook mogelijk na vooraf overleg met de leiding.

 

Wil je vast scouting-lid worden? Dan bestaat er een mogelijkheid dat er een wachtlijst is.

Login or Registreer

LOG IN