A+ A A-

Inschrijven bij scouting

Leuk dat u interesse hebt in onze scoutinggroep. Graag begroeten wij uw kind als nieuw lid. Maar er moet natuurlijk wel plek zijn! Schrijf uw kind via dit formulier in en u krijgt zo snel mogelijk reactie! Voor vragen kunt u ons bereiken via wachtlijst@wdzutrecht.nl.

 

Informatie van lid

 

Informatie van ouder

Informatie

Wachtlijst

Er is een mogelijkheid dat er voor bepaalde speltakken een wachtlijst is. Als uw kind op de wachtlijst geplaatst wordt, ontvang u hier bericht over. Gedurende het scoutingseizoen, lopend per schooljaar, komen er in de verschillende speltakken zelden plaatsen vrij. Ruim voor de zomervakantie krijgen de kinderen die in september geplaatst kunnen worden daarvan bericht.

 

Kosten

De contributie bedraagt € 95,- per jaar. Daarnaast wordt een bijdrage gevraagd voor sommige activiteiten, de weekendkampen en het zomerkamp. Dit bedraagt in totaal nog ongeveer € 100,- per jaar. Wij doen mee met de U-pas regeling. Met een U-pas wordt 100% korting verleend op de kosten voor de contributie. Om hiervoor in aanmerking te komen moet een kopie van de U-pas worden ingeleverd bij de secretaris.

Scouting Willem de Zwijger krijgt voor haar activiteiten subsidie van de gemeente Utrecht. Dit is naast de contributie onvoldoende om de kosten te dekken. Daarom wordt het fort zo’n 20 - 25 maal per jaar verhuurd voor feesten.

Login or Registreer

LOG IN